6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50. | gemmaiskolakft@gmail.com | 06 62 / 891-800

Keresés
Close this search box.

Aktuális információk

Télűző farsang a Gemmában!

Nagy sikerrel rendeztük meg február 16-án az iskolai farsangi mulatságot, ami a csoportok felvonulásával kezdődött, majd egy nagy bulival és a finomságok elfogyasztásával fejeződött be.

Tovább olvasom »

Szüreti mulatság a Gemmában!!! 

2023. október 03-án a szüreti mulatsághoz kapcsolódóan hagyományőrző programot szerveztek a Gemma Iskolában. A program a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány és a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által kiírt pályázat támogatásával valósulhatott meg. Az iskola tanulóin kívül vendégek érkeztek a Klúg Péter Iskolából, a Bárczi Gusztáv Általános Iskolából, valamint a Waltner Károly Otthon lakói közül néhányan. A képek önmagukért beszélnek!

Tovább olvasom »

Családi nap az Eko-Parkban 

Az Egymásért Gemma Sportegyesület által megírt sikeres pályázat lehetővé tette, hogy a Dél-magyarországi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány (Eko-Park) által működtetett játszóházban 2023. szeptember 08-án egy kellemes családi napot tudott eltölteni a Gemma Fejlesztő Iskola 78 tanulója. A gyerekek és a szülők szabadon használhatták az Eko-Park egész területét.

Tovább olvasom »

Családi nap

Családi nap volt a Gemmában 2023. június 09-én! A tanévet verssel, dallal, citerával és a frissen megalakult néptánc csoportunk bemutatójával búcsúztattuk. Fellépet még a Sajtkukac

Tovább olvasom »
Megszakítás