6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50. | gemmaiskolakft@gmail.com | 06 62 / 891-800

Keresés
Close this search box.

Egymásért Gemma Sportegyesület

A Gemma Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola    nevelő-oktató munkájával összhangban, az egyesület rendszeres helyi, intézményen belüli, intézmények közötti és szakszövetségek által kiírt játék, versengési- és versenylehetőségek tervezésével és szervezésével foglalkozik. Az egyesületünk célja a diákok rendszeres sportolásának biztosítása, az ilyen igények felkeltése, feltérképezése, sport programok szervezése, lebonyolítása.

Az egyesület elősegíti a középsúlyos, autizmus spektrumzavarral élő, súlyos és halmozott fogyatékossággal élő tanulók sportolását, biztosítja számukra – a sportversenyeken és edzéseken keresztül – mindazokat a jogokat és lehetőségeket, amelyek az épeknek is rendelkezésére állnak.

Ezen kívül a már végzett diákjainak lehetőséget biztosít a sporttal való további foglalkozásra.

Gemma Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola értelmileg fogyatékossággal élő tanulóival, fiataljaival foglalkozó felnőtteknek, és a tagok hozzátartozóinak is lehetőséget biztosít az egyesületen belüli sportolásra.

Nyári időszakban sporttáborok szervezésével törekszünk könnyíteni a szülők terhein.

Folyamatosan nyomon követjük a pályázati lehetőségeket, ezzel is kibővítve a lehetőségek tárházát.

 

Székhely: 6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50.

Elérhetőség:    06-70-3952987

                        Hurgulyné Horváth Brigitta

                        e-mail: egymasertgemmase@freemail.hu

 

 

Megszakítás